B2B

THINK TODAY suunnittelee kestävän kehityksen mukaisia kotimaisia ja laadukkaita yrityslahjoja sekä räätälöityjä tuotteita yrityksille ja yhteisöille.

Tuotteissamme on ideaa, ne ovat hyvin muotoiltuja ja monikäyttöisiä sekä laadukkaista materiaaleista Suomessa valmistettuja.

Luomme yrityksesi imagoon sopivan konseptin tai yksittäisen tuotteen. Palveluumme kuuluvat suunnittelu, kotimainen paikallinen valmistus ja yksilöinti. Mikäli haluat hoidamme puolestasi pakkaamisen ja tuotteiden toimituksen suoraan asiakkaillesi. Tuotteissa on mukana tarina kiertotaloudesta ja materiaalin alkuperätieto matkalla uudeksi käyttötuotteeksi. Kaikki tuoteinfo on suomeksi ja englanniksi.

THINK TODAY on joustava ja nopea kestävän kehityksen arvoin toimiva henkilöstö- ja asiakaslahjojen toimittaja eri alojen toimijoille. Meillä on pitkä kokemus ja laaja verkosto laadukkaiden yrityslahjojen valmistamisessa olipa lahjatarpeesi iso tai pieni. Kierrätämme myös sinun yrityksesi ylijäämämateriaalit uudelleen, kysy lisää räätälöinti ja tuotekehityspalvelustamme. Toimitamme myös erilaisia printtituotteita, tarjottimia, heijastimia, siivousliinoja, avaimenperiä, poletteja ym. perustuotteita yrityslahjoiksi.

OLE MUKANA KIERTOTALOUDESSA!