TARINAMME – KIERTOTALOUS

THINK TODAY perustettiin vuonna 2007 tahdosta tehdä toisin, poiketa massasta ja erottua joukosta.
Olemme saavuttaneet kymmenessä vuodessa tavoitteistamme osan, mutta meillä on vahva visio ja into kasvaa sekä kansainvälistyä.

Kiertotalouden periaattein toimiva designyrityksen perustaja ja tuotteiden suunnittelijana toimii Susanne Hamari, jonka muotokieli tuotteissa on visuaalisesti yksinkertainen. Monikäyttöisyys ja materiaalit ovat tärkeitä tuotesuunnittelussa.

Vaatetus-,muotoilu- ja tuotesuunnittelun opinnot sekä vankka materiaalitietous, että opetustyö ja niiden yhdistyminen sisustamiseen sekä suunnittelutyöhön loivat THINK TODAY brändin ja mahdollistivat uuden liiketoiminnan kiertotalouden ympärillä.

Me haluamme toimia kestävän kehityksen pioneeria ja  kantaa vastuumme ympäristöstämme. Läpinäkyvyys kaikessa toiminnassamme takaa, että asiakas voi seurata materiaalin matkaa tuotantoketjussamme valmiiseen tuotteeseen saakka. 

 

Valmistamme tuotteemme Suomessa. Työllistämme käsityöläisiä, pieniä yrityksiä, oman alansa työstötekniikoiden osaajia ja ammattilaisia. Yritystarinamme matkan aikana meillä on ollut useita ihania, innostuneita ja osaavia eri alojen harjoittelijoita eli tulevaisuuden osaajia.

Yhteistyö kaikkien toimijoiden kanssa on avointa, varmistaen valmistuksen ja tuotannon korkean laadun ja monikäyttöiset THINK TODAY tuotteet sekä tyytyväiset asiakkaat, unohtamatta ihania lemmikkejä.