Tänä vuonna emme näe valitettavasti Habitaressa, tapahtuma siirrettiin ensi vuoden tutulle tapahtuma ajankohdalle eli syyskuulle. THINK TODAY on tottakai mukana messuilla, kuten joka vuosi. Tänä messujen juhlavuonna meidän piti olla brändinä mukana ohjelmassa vastuullisissa puheenvuoroissa ja kiertotalouden diy työpajoissa, mutta toisin kävi. Ensi vuonna sitten puhtia täynnä uusilla energioilla uusiomateriaalien kimppuun!

Syksyn tapahtumatarjonta on siis hyvin epävarmaa, varmuudella toteutuu HDW eli Helsinki Design Week ja sen legendaarinen Design Market, mutta verkkotapatumana. Me olemme mukana muiden joukossa ja järjestämme myös oman kivijalkatapahtuman. Tosin sijainti on muu kuin Helsinki. Toivomme kuitenkin teidän löytävän THINK TODAY AARTEET -tapahtumaan syyskuun alussa. Kaupalta voi tehdä hyviä löytöjä jopa 70% alennuksella. Siitä lisää myöhemmin. Kannattaa laittaa pvm. jo kalenteriin, palvelemme 3.-4.9 klo 11-15 Elopellontie 1 i osoitteessa Ylöjärvellä vain 10 min. Tampereen keskustasta. Eli ei matka eikä mikään.

Toiveissa on olla myymässä Jyväskylässä syyskuussa, mutta se selviää piakkoin ja Oulun Scandinavian Design Marketissa olemme mukana myös. Ja tietenkin verkkokuppa palvelee teitä koko ajan. Ja jos jotain ei verkosta löydy niin aina voi soittaa suoraan meille ja kysyä miten voimme auttaa. Räätälöimme myös tuotteita asiakkaillemme, muistittehan sen.

Hyvää loppukesää ja alkavia pimeneviä iltoja kaikille toivottaa myös kuvassa oleva THINK TODAYn maskottikoira Roxi taivutetun kelosävyisen Wave -tason takaa . Näitä on tulossa varastoon ihan juuri lisää.