Tulevana viikonloppuna meidät löytääkin Jyväskylästä, onneksi muutamia myyntitapahtumia tänä syksynä on järjestetty. Näissä tietenkin otetaan huomioon asiakkaiden ja myyjien turvallisuus erilaisin käytäntein. Viime viikolla tuotteemme olivat myynnissä Oulussa ja Tampereella. Lauantaina starttaa Designtori klo 11 ja päättyy klo 16, sama aika sunnuntaina. Samaan aikaan on verkkokaupassa -15% ale koodilla: DESIGNTORISYKSY20

Voit siis shoppailla myös etänä jos et ehdi paikan päälle. Meillä on mukana iso määrä lemmikkien ruokailutasoja, joiden ergonomia helpottaa lemmikin ruokailua ja mm. närästysoireet saattavat helpottaa jos ruokailu hoidetaan korkeammalta kuin lattiantasolta. Ja muotokieli sopii skandinaaviseen sisustamiseen mikä on innokkaille sisustajille toki hyvä asia. Jos siis oma lemmikkisi on jo iällä ja haluat helpottaa ruokailuasentoa tai kaipaat tyylikästä sisustustuotetta kotiin tule katsomaan mitä kaikkea meiltä löytyy. Kokoja löytyy pienistä lemmikeistä isoihin asti, tässä linkki Wuff`s Large tasoon, joka sopii mm. kultaiselle noutajalle, saksanpaimenkoiralle ja amstaffille..

Joulukin jo lähestyy ja joulusuklaat ilmestyivät jo kauppoihin, vaikka lämpötila lähenee edelleen +20 on siis vaikea ehkä pohtia joululahjoja, meiltä kuitenkin löydät vastuulliset ja kotimaiset lahjat perheelle ja ystäville. Mukana Jyväskylässä on keraamisia tuotteita, laukkuja ja koruja. Monipuolisesta valikomasta löydät varmasri kivaa hankittavaa pukinkonttiin. Jouluun on vain muutama kuukausi. Nähdään Designtorilla Ilokivessä. Tilan on tehty väljästii ja meitä myyjiä on hivenen vähemmän, jotta te asiakkaat pääsette asioimaan tapahtumassa mukavasti. Turvallista ja viihtyisää tapahtumaa, nähdään viikonloppuna! Tässä vielä linkki verkkokauppaan jos etäshoppailu innostaa.

Leaf -kattausalusta on valmistettu uusiokäytetystä laminaatista