THINK TODAY

Lemmikkituotteet
Me pidämme lemmikeistä, meistä niiden hyvinvointi on tärkeää, joten haluamme suunnitella hyvin muotoiltuja tuotteita kiertotalouden ehdoin myös lemmikeille ja heidän omistajilleen.

Valikoimistamme löytyvät ergonomiset ja sisustukselliset kuppitelineet niin kissojen kuin koirien käyttöön. Tuotteita löytyy pienille lemmikeille sekä suuremmillekkin.
Tasojen valmistuksessa hyödynnämme erilaisia ylijäämämateriaaleja mm. alumiinikomposiitteja, laminaattia sekä erilaisia muovimateriaaleja. Tuotteiden ulkonäkö on helposti muunneltavissa eri sisustuksiin ja tiloihin sopivaksi vaihtamalla taso eri materiaaliin tai sävyyn ja kuosiin. Uusia tasoja telineeseen voi myös tilata erikseen.

Lemmikit ikääntyvät ja saattavat myös sairastua, niiden on hyvä syödä usein hieman korkeammalta koostaan riippumatta. Kulumat, kaularangan tai selän vaivat, refluxio ja roiduille, jolla riski mahalaukunkiertymästä ovat niitä syitä tarjota lemmikille korkeampi taso ruokailua ja juomista varten. Lisäksi toki halusimme myös valmistaa muotoilullisesti yksinkertaisen ja ajattoman kuppitelineen, joka sopii hyvin erilaisiin koteihin. Valikomistamme löytyvät myös muovimatosta valmistetut ruokailualustat sekä tekstiileistä ja messumatosta valmistetut lelut.

”Lemmikit ovat meille tärkeitä”