ME

Kaikki sai alkunsa yhden naisen ideasta ja uudenlaisesta näkemyksestä vastuullisessa liiketoiminnassa ja materiaalien kierrättämisessä uudelleen käyttöön. Miksi rakennusalalta ylijääneeitä materiaaleja ei kukaan uudelleen tuotteista käyttöön? Keksimme idean, loimme verkoston ja kehitimme brändin ja muotoilimme tuotteet. Nyt vähennämme konkreettisesti kaatopaikoille päätyvän käyttökelpoisen materiaalin määrää.

Pirkanmaalla Heinijärven kylässä yli 100 vuotiaan hirsitalon lämmössä syntyi vuosien aikana kirkas visio ja idea THINK TODAY:n liiketoimintamallista. Vuosi oli tuolloin 2004. Tänä päivänä tuotantotilamme sijaitsee Elovainion teollisuusalueella, 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta, jossa varastoimme materiaalia ja valmistamme sekä pakkaamme tuotteemme. Tiloistamme löytyy myös myymälä.

Työllistämme vuosittain kymmeniä ihmisiä useista eri yrityksistä. Lisäksi teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa tarjoten harjoittelupaikkoja yrityksessämme eri alojen opiskelijoille ja osallistumme myös erilaisiin projekteihin, hankkeisiin sekä kehitystyöhön kiertotalouden saralla.

Suomalainen osaaminen ja koulutus, paikallinen valmistus sekä vahva ammattitaito ovat asioita, joita arvostamme. Tällainen yhteiskuntavastuu on kiertotalouden toimintamallin ja yritysyhteistyön lisäksi ollut yksi yrityksemme vahvuuksia koko sen toiminnan ajan. Tuotteiden suunnittelijana toimii yrityksen perustaja Susanne Hamari, joka toimii myös fasilitaattorina sekä innostavana luennoitsijana, työpajojen ohjaajana sekä yritysvastuun/ corporate responsibility (CRS), vastuullisen liiketoiminnan ja tuotemuotoilun/tuotekehityksen asiantuntijapalveluiden tuottajana yrityksille.